neděle 28. března 2010

Get-PSNews |? {$_.Week –eq ‘12’}

V příjemném nedělním večeru jsem zde opět s pravidelnou dávkou novinek ze světa PowerShellu. Uplynulý týden byl pro mne hodně zajímavý. Mimoto, že jsem dokončil tvorbu prvních cmdletů, vrhl jsem se na pokus s vytvořením provideru pro můj oblíbený Systems Management Server. Zároveň jsem se podíval na podrobnou revizi některých částí dokumentace PowerShellu. K tomu probíhá review knihy PowerShell Cookbook a dnes ráno uvolnil Manning Press poslední část knihy PowerShell in Practice. Musím říct, že jsem se nenudil a nudit se asi ani nebudu. Zároveň jsem začal postupně zpracovávat své poznámky, ve kterých jsem si poznamenal tipy na články. Doufám, že se mi vše povede postupně převést do písmenek :) Dost bylo mého výlevu, pojďme na novinky.

To by bylo pro tento týden vše.

3 komentáře:

stej řekl(a)...

Zajímalo by mě, jak funguje review takové knížky. Přece to před tím někdo musí přečíst.. Ještě jsem neviděl jednoznačně pozitivní reakci.

makovec řekl(a)...

To je hodně zajímavá otázka. Koukal jsem se do knížky je tam napsáno:

Technical Review: Randall Galloway; Technical Review services provided by Content Master, a member of CM Group, Ltd.

Koukal jsem, ze Content Master je MS Gold Partner a píšou, že úzce spolupracují s MS týmy. Randall Galloway je podepsaný i např. pod knížkou Windows 7 Inside Out (nečetl jsem). Asi to vypadá, že to prostě "outsorcovali" a Randall to (z mého pohledu) odfláknul.

Anonymní řekl(a)...

Dobry den,chtel bych se zeptat jak lze deaktivovat zablokovani www stranek pres powershell,predem dekuji.